Om den här bloggen

Foto: turistnorrkoping

På Jobbfabriken i Norrköping arbetar en grupp personer med ett projekt, som vi valt att kalla Turist Norrköping. Vi ska försöka öka turismen i staden och här kommer det att finnas information om staden och dess omnejd i form av artiklar under olika kategorier. Filmer som vi själva tagit finns också att titta på. I Norrköping finns det mycket att se och uppleva!

Foto: turistnorrkoping

Välkomna till Norrköping – Bråvikens pärla!

 

 

 

 

Hem

9 kommentarer till Om den här bloggen

 1. Anita Vogel skriver:

  I er artikel om Ljungs Slott har ni en länk till Fabian von Fersen, men det är fel Fabian den referar till. Länken går till en äldre släkting och inte Axel von Fersens d.y. bror.
  Med vänliga hälsningar
  Föreningen Ljungs Slotts Bevarande
  Anita Vogel

 2. Björn Rosenlund skriver:

  Hej under ordensällskap blandar man ihopa Tempelriddarna med Tempelherreorden , den senare är/var en av de andliga ordnarna , den förstnämnda en nykterhetsorganisation
  Mvh

 3. Tomas Andersson skriver:

  Jag läste artikeln om Henning Christian Trozelli. Nu är det så att jag har ett släktträd på Ancestry där Trozellius-grenen ingår från förfadern Per Matson på Trostad, Lofta. Per Matson är min anfader också. Får jag lägga in artikeln under berättelser i Ancestry om jag länkar till artikeln på Er sida.

 4. Louise Grufman skriver:

  Som barnbarn till en av bröderna Nyborg vill jag rätta texten. Det var 5 bröder Nyborg. Bengt var halvbror och äldst men han valde att gå till en annan fabrik. Sigurd Nyborg var äldst av de fyra helbröderna och var direktör för Nyborgs Yllefarbrik. I företaget fanns även bröderna Carl Fredrik och Sten. Den yngsta brodern var läkare och bodde i Stockholm.
  Med vänlig hälsning
  Louise Grufman
  Dotterdotter till Sigurd Nyborg

  • Tack för din kommentar. Nu arbetar vi inte längre med den här bloggen, det var ett projektarbete i fas 3. Nu finns inte gruppen som arbetade med detta längre, därför kan vi tyvärr inte uppdatera artikeln! Jag håller bara fortfarande lite koll på bloggen för att läsa lite kommentarer.Lisbeth fd projektledare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s