Boende utanför Norrköping

Klicka på bildlänkarna för mer information

BOENDE UTANFÖR NORRKÖPING

Mauritzbergs slott

Mauritzbergs slott är beläget på en klippa vid Bråvikens strand på Vikbolandet, ca 4 mil utanför Norrköping. Mauritzberg har hotell, restaurang, konferensmöjligheter och egen privat 18 håls golfbana. Mauritzbergs slott ingår i Contryside hotels och Historic Hotels of Europe.

Getå hotell & Konferens

Prisvärt boende vid Bråviken och trollskogen Getåravinen. Hotellet har egen badsrand med roddbåtar och brygga. Utomhuspool, bastu, biljard, dart, bågskytte m m. Det finns möjlighet att låna redskap och pröva fiskelyckan i Getåbäcken och 50 hektar fiskevatten i Bråviken står till förfogande.

Villa Fridhem

Villa Frihem är beläget i naturskön miljö med skogen inpå knutarna. Här bor du i Herrgårdsmiljö från sekelskiftet. Villa Fridhem har bl a Spa-paket, tema och golfhelger.

Skogsvikens Hotell & Pensionat

Skogsvikens Hotell & Pensionat ligger med ca 10 minuters bilväg till Kolmårdens djurpark. Hotellet har utomhuspool, trädgård och utomhusservering. Restaurangen har öppet kvällstid och har fullständiga rättigheter. Hotellet ligger i närheten av Bråviken med bl a bad, minigolf, hantverksby mm. Ett familjehotell med trädgård.

Villa Solliden

  

Pensionatet ligger med ca 10 minuters bilväg till Kolmårdens djurpark. Villa Solliden är vackert beläget med utsikt över Bråviken med närhet till bad, fiske, minigolf, hantverksby m m. Villa Solliden är ett bra familjealternativ med bl a en stor trädgård, lekplats m m.

Vildmarkshotellet, intill Kolmårdens djurpark

  

Hotellet är beläget vid Kolmårdens djurpark med egen entré till parken. Vildmarkshotellet har 213 rum, restaurang, lekrum, bad- och spaavdelning. Det har en panoramautsikt över den vackra Bråviken och den omsjungna Svinsta skär i horisonten.

Nina´s i Kolmården

Nytt personligt vandrarhem mitt i centrala Kolmården. 8 rum, gym, solarium och cafeteria. Vandrarhemmet har gångavstånd till affärer, restauranger och tåg/bussanslutning i dess närhet.

Kolmården/Marmorbrukets Bed & breakfast

 

Vid Marmorbruket ca 2,5 mil norr om Norrköping ligger det historiskt intressanta Marmorbrukets Herrgård som inrymmer bed & breakfast. Här finns bl a Marmormuseum, Naturrum och natursköna stigar.

TS

      Camping och stugor

   Vandrarhem

     Hotell

Upp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s