Hotell

Klicka på bildlänkarna för mer information

The Lamp Hotel, Hospitalsgatan 5

Ett hotell som öppnade sina portar i september 2011, ligger centralt. Nära till kollektivtrafiken.

Elite Grand Hotell, Tyska Torget 2

Foto: turistnorrkoping

Centralt beläget i city. Hotellet är placerat vid Motala ström. Hotellet har servering/Pub, The Bishops Arm´s, som även har en uteservering sommartid med utsikt över Motala ström. Nära till kollektivtrafiken.

Princess Hotell, Skomakaregatan 8

Foto: turistnorrkoping

Centralt beläget i city. Barn upp t o m 15 år bor fritt i föräldrars rum. Hotellet ligger centralt beläget nära Filmstaden. Det är nära till restauranger, cityvaruhusen, G:a Textilfabriksbyggnaderna i Industrilandskapet och Norrköpings stora Konsert- och Kongresshall Louis De Geer. Nära till kollektivtrafiken.

Scandic City, Slottsgatan 69

Foto: turistnorrkoping

Centralt beläget i city vid Carl Johans park, där bl a en praktfull Kaktusplantering med olika teman varje år sätts ut. Hotellet har restaurang under begränsad säsong, lobbybar och minibutik. Parkering finns på gården eller i garage. En relaxavdelning med bastu, gym och bubbelpool utomhus på solterassen med vy över Motala ström. I anslutning till hotellet ligger konferens- och restauranganläggningen Renströmmen. Nära till kollektivtrafiken.

Strand hotell, Drottninggatan 2

Foto: turistnorrkoping

Hotellet ligger i ett kulturhus från 1890-talet och är centralt beläget i city med utsikt över Motala ström. Ingången är från Drottninggatan, med spårvagnar och Rådhuset som granne. Från enkelrum till sviter och alla rum är utrustade med nya badrum, plattskärms-TV, gratis internetuppkoppling. Nära till kollektivtrafiken.

Centric hotell, G:a Rådstugugatan 18-20

Foto: turistnorrkoping

Centralt beläget i city. Gångavstånd till shoppingcentra, teatrar, konsert o kongresshallar. Nära till kollektivtrafiken.

Hotel President, Vattengränd 11

Foto: turistnorrkoping

Ett nyrenoverat hotell med teknik, design och funktion. Hotellet är centralt beläget i city med gångavstånd till buss- och tågstation och har bra parkeringsmöjligheter. Hotellet har egen bar, The Side Bar. Granne med hotellet ligger Norrköpings Statsteater. Hotellet har en lekhörna där barnen välkomnas med en present. Nära till kollektivtrafiken.

Hotell Drott, Tunnbindaregatan 19

Foto: turistnorrkoping

Centralt beläget i city. Samtliga rum har dusch & WC, kylskåp, flat screen etc. Varmgarage finns. Fritt fast och trådlös internetuppkoppling.

A Marican Hostel, Vattengränd 7. Hotellet hette tidigare Hotell Isabell

Foto: turistnorrkoping

Hotellet är placerat nära centrum intill Strömmen. Relativt nära till kollektivtrafiken.

Södra Hotellet, Södra Promenaden 142

Foto: turistnorrkoping

Centralt beläget i city invid Södra Promenaden. Hotellet har 23 gästrum med alla bekvämligheter såsom dusch, toalett, telefon, Tv med satellitkanaler. 200 m till Centralbadet. Egen parkering. Trådlös internetanslutning. Dator finns för hotellets gäster. Relativt nära till kollektivtrafiken.

Hotel Kneippen, Kneippgatan 7

Foto: turistnorrkoping

Hotellet är beläget straxt utanför stadskärnan vid Motala ström, med en ca 10 minuters vacker promenad utmed strömmen från citykärnan. Fritidsområdet Himmelstalund ligger alldeles i närområdet. Här finns moderna rum i härlig pensionatsmiljö.

 

Scandic Nord, vid E4:ans norra infart

Foto: turistnorrkoping

Hotellet är beläget i närheten av köpcentrum nära E4:an norr ut. Bilparkering finns kostnadsfritt. Hotellet har relaxavdelning med bastu, gym och inomhuspool, konferensmöjligheter, minibutik och restaurang med uteservering när vädret tillåter. Restaurangen har barnmeny och lekrum finns för busaktiviteter. Busfabriken finns också i närområdet. Buss går i närheten in till city.

_________________________________________________________________________________________________

      Boende utanför Norrköping 

      Camping och stugor 

      Vandrarhem

TS

Upp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s